Beoordelingen van Sushi Miru Oss

Recente recensies van Sushi Miru Oss

5 sterren na 274 reviews

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten en snel gebracht

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was vers alleen vonden wij de crispy box erg teleurstellend smaken waren minimaal op alle sushi zaten Chili vlokken dat is de smaak die je dan proeft er zat niks speciaals aan. ook zat er bijna geen rijst omheen het leek net alsof hij door iemand zonder ervaring was gemaakt. Heel erg jammer! Bezorging was wel netjes op tijd

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed verzorgd

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super als altijd

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !!! Sushi en poke bole afgehaald ... zeker de beste in de regio oss👍

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en perfect op tijd.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Op de afgesproken tijd. Fantastische

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer lekker en super geleverd.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd,en van zeer goede kwaliteit. Was weer heerlijk ,👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via internet op het moment dat ik kwam om het op te halen stond het al netjes klaar. Smaakte ook weer goed. Goed geregeld.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aan de geflambeerde zalm zat weinig rooksmaak, de rest was heerlijk

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke genoten van de sushi, kan hier wel iedere week bestellen. Goede prijs kwaliteit verhouding, makkelijk te bestellen en word op de afgesproken tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten thuis, top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse sushi. Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Ben zeer tevreden over alles.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk en binnen een korte tijd gebracht. De salade mocht met iets meer saus zijn.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppertje weer hoor!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersushi en goede snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en netjes op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en ontzettend lekker! De Poké Bowl teriyaki beef ga ik zeker nog een keer bestellen.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en vriendelijk bezorgd. Alles was weer heerlijk, maar de nouri rond de maki was behoorlijk taai. Dit had ik bij een bezoek aan het restaurant maanden geleden ook al eens bemerkt en doorgegeven.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top zoals altijd! Op tijd bezorgd en heel lekker eten. Tot snel :)

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten geen stokjes bij en geen soda

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en precies op tijd, zelfs met drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, nette prijzen, ruime keuze en prettig bestelsysteem.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op afgesproken tijd geleverd en kwaliteit als altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en zo goed als op tijd geleverd.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies bezorgd op de verwachtte tijd en het smaakte weer voortreffelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk weer eens sushi kunnen halen, zoals we gewend waren van Miru is de kwaliteit zeker gelet op de prijs heel goed. Ook gewaardeerd is de 10% korting bij bestelling via de website en de mogelijkheid om bij afhalen contant te betalen. De website is vernieuwd sedert de laatste keer(januari 2020) dat ik deze bezocht. We zullen zeker blijven terugkomen, ondanks het feit dat er geen gember bij de bestelling is geleverd, we beschouwen dat maar als een incidentje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat mij betreft DE locaties voor sushi aan huis! Genoten van heerlijke Sushi perfect op tijd geleverd door een heel vrolijke bezorg(st)er Een uitmuntende prijs kwaliteit verhouding en zodra de wereld weer wat normaal is moet ik er zeker weer eens gaan eten want dat is ook al weer veel te lang geleden!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Extra flesje soja is wenselijk

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi , keurig op tijd alleen jammer dat de zat zo op de grond gezet word hang hem dan aan de deur vindt dat niet zo hygiënisch

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten 👍

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer een bestelling gedaan, na de vorige levering waarbij het eten koud was geweest hadden we heel netjes een kortingscode gekregen. Deze nu verzilverd, heerlijk gegeten en deze keer alles perfect. Heerlijk gegeten.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, netjes op tijd en warm. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer SUPER lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon zoals altijd heel goed

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, zoals altijd!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warme gerechten waren koud bij bezorging, Hierdoor smaakte niet alles even goed, sushi was perfect! Jammer van het warme deel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sojasaus, eetstokjes & wasabi zaten er niet bij de andere keer dat ik had besteld had ik gekozen voor ophalen en op de afgesproken tijd was de bestelling nog niet eens gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd van hoge kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. We hadden mix 4 en nog wat warme gerechten. Deze waren apart verpakt en in een aparte tas aangeboden zoals het hoort. We waren sneller dan de afgesproken tijd. Het was letterlijk een feestje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer thuis laten bezorgen. Dat was een goede ervaring. Eten was zoals gewoonlijk super lekker. Porties zijn groter (ogen ook groter dan maag) waardoor we er 2 dagen van konden eten. Volgende dag ook nog lekker genoeg. Bezorging ook super op tijd. Alles redelijk goed verpakt, klein beetje gelekt maar niet zo storend. Miste alleen de lekkere toetjes die je wel hebt in het restaurant zelf :). zeker voor herhaling vatbaar om te bestellen.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en daarnaast op tijd bezorgt. Kwaliteit was weer super !

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond netjes klaar op de aangegeven tijd. Heerlijk thuis gegeten, smaakte super!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en precies op tijd bezorgd door een vriendelijke dame!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig ,netjes op tijd bezorgd 👍

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed geregeld. online besteld en betaald. Stond op afgesproken tijd klaar om op te halen.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was smaakloos Bezorgtijd bijna een uur

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Klopte niet Hadden asperges in plaats van zalm biefstukjes zaten er niet bij

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en bestelling klaar met ophalen.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en netjes op tijd bezorgd. Ga zo door Miru!!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou de komkommer in het zuur.. in een andere verpakking doen... tas was zeiknat en de stokjes ook... dit is alleen een tip Eten en services is top Was weer heerlijk

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld en lekker. Alles stond keurig op tijd klaar en de bestelling ging echt soepel.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel erg lekker en de bestelde hoeveelheden waren voldoende.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, netjes verpakt, precies op opgegeven tijdstip!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd gebracht en de sushi was heerlijk vers.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super, ook bij afhalen en thuis op eten!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging, mooi op de afgesproken tijd, sushi was heerlijk, helaas was de kwaliteit van de biefstuk puntjes een stuk minder dan de vorige keren. Maar zal zeker nog eens vaker bestellen.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en goede levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten, goed bereid en enorm van genoten! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kijk alsjeblieft of er nog garnaal aan de staart zit of dat het alleen staart / schaal in rijst is. En graten in de zalm is óók niet fijn eten. Er was er maar 1 soya saus geleverd bij een bestelling van bijna 50euro. Bestelling was 10 minuten te laat erg jammer. Moet zeggen dat wij verder altijd tevreden zijn bij jullie en dit aangeven om het de volgende keer te voorkomen bij een volgende bestelling.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ! Had een leuke aanbieding en de bezorgtijd klopte precies! Heerlijk gegeten ! Aanrader....

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger mooi op tijd en bleef keurig op afstand. Warme gerechten heerlijk warm en net als de sushi weer super!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak is zoals bij MIRU in de zaak. Ik mis alleen de sfeer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk vers en lekker snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd heerlijk en keurig op tijd

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd precies op tijd en keurig bezorgd. Het was wel jammer dat er maar voor 3 personen stokjes en sojasaus bij zat terwijl we toch met 4 personen waren en ruim voldoende hadden besteld. De sushi zelf was verrukkelijk echt de moeite waard. De volgende keer bestellen we zeker weer bij Miru!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Goede kwaliteit eten!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en perfect op tijd!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit die je gewend bent van Miru.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere verse sushi. De warme gerechten waren goed verpakt en inderdaad warm bij levering. En op tijd geleverd!! We j hebben ervan genoten. Gaan zeker snel weer bestellen!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zelfs voor ons 3jaar huwelijk een lief klein extra bij de bezorging, helemaal top

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer koud maar goed opgelost want kreeg kortingscode

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten. Dit was de tweede keer dat we nu sushi van Miru hebben laten bezorgen. Deze keer was het precies op tijd bezorgd en waren ook de warme gerechten nog warm.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ...was weer super lekker

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, eten was heerlijk, we hadden voor 6 personen besteld (ieder zijn voorkeur doorgegeven) en naar ons idee hadden we meer grill gerechten gekregen dan besteld (hoeveelheden spiesjes)

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de bezorgdiensten maar tot eind mei doorgaan. (Dat staat tenminste op de website).

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi afgehaald

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk vers en warm! Hopelijk blijft het bestellen een optie na de corona crisis!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom perfect op tijd geleverd en zoals gewoonlijk super lekker.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond netjes op tijd klaar Het bestellen ging makkelijk Lekker gegeten

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt lekker en zo kunnen wij nog thuis genieten van jullie lekkere eten. Jullie mogen blijven met thuis bezorgen heel handig voor een snack tussen door in de avond voor bij een borrel :)

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. Stipt op tijd bezorgd en goed verpakt. Alles was nog lekker warm. Een aanrader!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi schotel en kippasteitjes waren heerlijk! De bestelling was mooi op tijd gereed!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet. We misten 2 items.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige mensen super lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes En snel bezorgd. Kwaliteit is echt wel minder goed dan de overige sushi bezorgers. Wel iets goedkoper. Ik geef de volgende keer een paar euro meer uit en bestel ergens anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben eigenlijk teleurgesteld in de laatste bestelling van Miru. De sushi was erg droog. Het leek wel of de sushi oud was. Wij zijn ook allebei ziek geworden. Wij halen vaak sushi bij Kaizen is Rosmalen en wilde toch weer een keer de sushi van Miro proberen. Maar voor mij is het kwaliteitsverschil wel groot. Kaizen in Rosmalen is 10 euro duurder op een totale bestelling, maar dan heb ik 100% verse sushi die hoog op smaak is. Ik heb bij Miru het gevoel dat het voorgerolde sushi is die op bestelling wordt gesneden en niet vers gemaakt wordt. En dan ben ik benieuwd hoe lang deze sushi al ligt....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warmen gerechten waren koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, en lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en altijd lekker eten

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond alleen dat de zeewier salade iets te weinig zeewier en erg veel sla had. Je betaalt €1,50 extra voor salade, maar het was eigenlijk alleen een beetje sla. Voor de rest was alles heerlijk!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel bezorgd! Maar we hopen toch snel weer lekker in het restaurant te komen eten.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, sushi was nog prima na bezorgen. Goede kwaliteit, op tijd bezorgd en ruime keuze aan sushi

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super blij dat we weer van Miru konden eten, het was super vers, warm en snel klaar! Mijn complimenten en we gaan zeker vaker bestellen 🤩

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaal sushi was perfect veruit de beste van Oss Mix 2 en mix 8 heeerlijk

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel. Heel lekker en top!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker van de bestelling gegeten alles was lekker vers! Als er de volgende keer gember bij zit is het helemaal fantastisch, bedankt voor de service!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, en zeer goede kwaliteit-smaak

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nog nooit eerder sushi op, geen vis eter maar genoeg keuze zonder. Wat was het heerlijk😍🥰

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd was erg lekker!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was thuis net zo lekker als in het restaurant. Wij hebben genoten!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit precies zoals je verwacht als je hier eerder in het restaurant hebt gegeten! Ebi tempura rolls zelfs nog warm bij bezorging!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer goed, jammer dat er op face book een actie stond en ik gewoon het volle bedrag heb betaald.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en goed warm, bezorging netjes op tijd

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld op een zondag wat ook moederdag was, dus had al een langere bezorgtijd verwacht! Het zou een uurtje duren, het werd iets langer maar dat vond ik zelf geen probleem! Ik werd via de mail netjes op de hoogte gehouden en dat was super fijn! Sushi was heeerlijk vers wat ik altijd erg belangrijk vind! Spicy salmon en spicy tuna echt favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst van ons leven sushi afgehaald, het was echt heerlijk en voor herhaling vatbaar! Superlekker en onze dochter die ook op moederdag jarig was en 12 jaar werd, vond het een echte mooie afsluiter van haar verjaardag. Jullie zien ons snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Goede service!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren alleen de 3x gember vergeten, in de plaats daarvan hebben we chilisaus gekregen (niet opgegeten) ik zei wel gelijk dat ik het niet erg vond. Mijn zoon was hilarische toen hij zag dat we eten bij jullie hadden besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.goed geregeld en op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelproces is erg fijn, krijgt bijv. een berichtje als de bestelling onderweg is. Kwalitatief erg goed, zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en goed georganiseerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het eten heerlijk en de hoeveel was precies genoeg. Wij hebben de bestelling afgehaald omdat het bezorgen niet mogelijk was. Maar dat verliep ook hartstikke soepel. Ik zou zeggen ga zo door en blijf het verder aanbieden ook als jullie wee open mogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het bezorgen behoorlijk aan de prijs.€ 4,90 voor de maki die normaal €3,50 kost vind ik wel te gek eigenlijk.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed. Voor herhaling vatbaar

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was TOP!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, het zou langer dan een uur duren maar na 20 minuten stonden ze al voor de deur! Sushi was top maar de gril en bijgerechten minder dan verwacht.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was perfect verzorgd. Heerlijk vers en op de afgesproken tijd. Complimenten. Ik heb genoten.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, bestellen was makkelijk, alles netjes volgens afspraak.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauwwwwww het was geweldig bedankt daarvoor het hele team en super producten op naar een volgende bestelling of nog liever natuurlijk een reservering

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal top

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Bezorging helemaal top.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed, en redelijk snel en erg lekker

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, heerlijk en ondanks dat er een gerecht miste, was het snel opnieuw geleverd

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

mooi op tijd klaar en héérlijk.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sojabonen waren te zacht, verder was het lekker.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Onvoorstelbaar wat een kwaliteit sashimi’s!!!! En dat in Oss

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en mooi op tijd klaar

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en zullen dus vaker overwegen om te bestellen. Bezorger was erg vriendelijk.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van een heerlijke maaltijd, prima op tijd bezorgd.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis mix nr 2 en 3 laten bezorgen. Op tijd geleverd. Heerlijk genoten van alle gerechten. Top!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen regelmatig menu 16, dit noemen jullie nu mix 5. Menu 16 voor € 38,50 nu € 48,00 min 10%. Dit is een prijsverhoging van iets meer dan 12% dat is wel erg hoog. Ik snap dat de tijden niet makkelijk zijn. Maar 12 % is niet echt netjes. Groetjes Sander

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt super! Zou misschien een idee zijn dat jullie tegen betaling ook verder bezorgen richting schaijk.. op de rustige besteldagen bijvoorbeeld Maar het eten was echt top!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering. Alles vers en lekker warm en daar boven op ook nog eens vriendelijke top service! Ik hou van de miru!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd met de altijd goede Miru kwaliteit

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere sushi bij Miru. Fijn dat we in deze tijden af kunnen halen en de korting motiveert ook om even naar Oss te rijden.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aantal foutjes in de bestelling: product ontbrak en een aantal producten waren verwisseld met andere producten. Na een telefoontje werd dit direct opgelost en stonden jullie binnen no-time voor de deur. Gerechten waren van de hoge kwaliteit die we gewend zijn van Miru. Wij zijn erg tevreden! Het is wel anders om thuis te bezorgen. Wij hopen zodra de situatie verbetert weer eens bij Miru binnen te kunnen zitten!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was gewoon goed

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten!!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De prijs kwaliteit verhouding is top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en veel snellere bezorging dan bij bestelling aangegeven!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was niet op bestelling gemaakt maar van het voren. Hierdoor proefden ze oud en taai. Het geld niet waard helaas. Ik ben zelf kok, weet wel wanneer iets vers is en dat was dit zeker niet. Ik snap dat deze moeilijke Corona tijd een uitdaging is voor de horeca, maar probeer dan in ieder geval ervoor te zorgen dat de delivery goed is, zodat mensen na deze moeilijke periode jullie restaurant ook nog komen bezoeken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was overheerlijk, super vers. Her werd netjes afgeleverd en ik was erg tevreden.Een echte aanrader voor iedereen die van sushi houdt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd erg lekker.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker, andere gerechten die warm behoren te zijn waren allemaal koud. Dat was erg jammer.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar. En het warme eten was goed warm thuis. Met voldoende soja saus. Geen klachten. Wel zelf opgehaald. Vinden we prettiger. De oude en vertrouwde smaak 😉

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, maar sushi's waren veel te klein. Wij waren 2 volwassen en een kind, het was niet genoeg, helaas. Voor €60 verwacht je wel meer 😒

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vegetarische gerechten waren samen met de vis gerechten verpakt , alles smaakte naar vis , degene die vegetarisch waren hoefde hun eten niet meer, slecht geregeld

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal super lekker. Online bestellen is ook duidelijk. We hebben enorm genoten!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was zoals het normaal ook is. Super lekker!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top, heerlijk!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mijn gevoel is het minder dan normaal.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. Alleen jammer dat de warme gerechtjes niet echt warm waren.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was al bijna koud bij aankomst

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker ! En makkelijk via de site kunnen bestellen

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi mooi opgemaakt en goede maatregelen getroffen voor het afhalen. Tot snel’

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was netjes op tijd klaar, alles was geleverd en het smaakte heerlijk volgens mijn zoon!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke gerechtjes én vers! Als opmerking gevraagd of het zsm bezorgd kon worden en zodoende 20min eerder dan de aangegeven tijd bezorgd, top! We hebben genoten! Hopelijk tot snel weer gewoon in het restaurant, maar in de tussentijd zullen we zeker nog eens bestellen.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle service, top.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super 👍

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen perfect op de gewenste tijd, en alles was nog goed heet. Super!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden smiddags besteld. Wilde het graag om 17.45 laten bezorgen. Ze stonden om 17.15 al aan de deur. Veel sushi viel uit elkar en we miste 1 bestelling. Dat was dus een beetje een tegenvaller. De smaak was wel weer erg lekker.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd netjes geleverd, heerlijk warm . Het was allemaal lekker!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke gerechten en de warme gerechten waren nog steeds warm bij het bezorgen. Bezorging stipt op tijd. Helemaal top! Voor herhaling vatbaar. We hebben gesmuld

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was mooi optijd bezorgd. Netjes ingepakt, goed warm en net zo lekker als wanneer je daar zou eten. Echt top nu in deze tijd. Stukken beter dan andere thuisbezorgd restaurants.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, prima op tijd klaar om op te halen... Voor herhaling vatbaar.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heel erg lekker zoals we gewend zijn! We misten alleen een paar stokjes, maar daar hadden we zelf een creatieve oplossing voor gevonden

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op de minuut af bezorgd. En zoals altijd heerlijk gegeten.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Duurde lang voordat de bestelling klaar was. Ik heb drie kwartier gewacht in het restaurant. Verder was het eten wel lekker.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is heerlijk maar wordt bezorgd zonder chopsticks, soja, wasabi of gember.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb op de site ook al een recensie gegeven: heerlijk gegeten, warme gerechten waren goed warm. Prima en voor herhaling vatbaar! Maar we hopen snel weer in het restaurant te kunnen eten, want je mist toch de ambiance.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had besteld vor 17.00 uur hadden om 17.45 pas onze bestelling was niet echt warm meer

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Komen speciaal uit Schaijk om eindelijk Sushi te nuttigen, dan missen we Gerechtjes Verder was de prijs van afhalen aan de hoge kant. Wat we gegeten hebben was weer heerlijk..

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling stond gepland om 17.45u. Halfuur later nog steeds niet bezorgd, toch maar gebeld. Bestelling was niet klaargemaakt of niet meegegeven aan bezorger? Uiteindelijk om 18.45u ons eten bezorgd. Gelukkig wel heel erg lekker.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later dan afgesproken. Maar geen klagen, het was super vers en lekker. We hebben genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel blij dat we weer kunnen genieten van jullie fantastische sushi. We moesten langer wachten dan vooraf gepland wat heel begrijpelijk is, want ook voor jullie is deze manier even wennen. Maar het was het wachten meer dan waard en we hebben GENOTEN! We komen snel weer voor een bestelling! En de extra service om het wachten te verzachten was top maar had in mijn ogen niet gehoeven hoor. Wij zijn al lang blij dat we weer konden bestellen en alles is zo vers dat het ook logisch is dat het dan langer duurt. Goed werk heeft immers tijd nodig 😉.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren vasten klant voor het all you can eat eten. Wekelijks kwamen we. Toen hoorde we dat we eindelijk konden bestellen. Met veel enthousiasme gedaan. Maar langer als 2.5 uur wachten op je eten en dan ook nog eens de saus door heel de tas heen. Nooit meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de sushi was super lekker, alleen erg jammer dat ik om 17:45 mijn bestelling plaatste en we pas tegen 19:30 konden eten. Volgende keer dus vroeger bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit goed. Zoals gewoonlijk. Maar nu in de Coronatijd kunnen we alleen afhalen. Wachten....1 uur vertraging op zondag.... personeel deed hun uiterste best Iedereen kreeg zelfs gratis drankje aangeboden door de vriendelijke receptie dame voor het langere wachten. Wel jammer dat de warme gerechten bij thuiskomst dezelfde temperatuur hadden als de rest van de hapjes. Succes in deze tijden van behelpen. Tot de volgende keer....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon de weg niet vinden en we misten twee gerechten voor de rest was t super lekker niks mis mee volgende x bestellen we gewoon weer t liefst in de zaak zelf

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de kwaliteit die we gewend zijn 👍👍👍🏆

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend vanuit het restaurant is de kwaliteit van de producten zeer goed, de bezorging en de verpakking waren ook naar tevredenheid. Online bestellen is een eitje, overzichtelijk en duidelijk, een aanrader dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer lekker gegeten! Het bestellen via de website ging gemakkelijk en het eten was ook goed verpakt. De enige minpunten waren dat de bestelling 20 minuten later was dan de aangegeven bezorgtijd en dat de warme gerechten inmiddels niet meer zo warm waren. Nu kan ik me bedenken dat het bezorgen nog nieuw is en daarom hoop ik dat het de volgende keer beter gaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen erg jammer dat het gister goedkoper was dan vandaag op een schotel bv nr 3 die is vandaag 7€ duurder en dat vind ik niet normaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was netjes op tijd, en de kwaliteit was goed zoals we gewend zijn van jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Wat fijn dat we ook zo kunnen genieten van jullie lekkers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super. Heerlijk gegeten en service en bezorging was prima. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg ongeorganiseerd en niet volgens de coronaregels. En stonden teveel mensen binnen om te wachten op hun bestelling, ongeveer 20!! Ik heb online bestelling geplaatst en met als afhaal tijd 17.40 uur. Ik was er om 17.38 uur en Ik moest wachten in de 'wachtruimte' binnen. Mensen die later kwamen gingen eerder weg met hun bestelling en om 18.10 uur was mijn bestelling nog steeds niet klaar. Ik vroeg toen hoelang het nog ging duren en toen gaf men aan dat mijn tijd verzet was naar 18.15 uur. Hierover ook geen mail of iets dergelijks gehad. Inmiddels zaten en stonden er veel te veel mensen te wachten op hun bestelling. Dit is niet volgens de regels. Uiteindelijk kreeg ik mijn bestelling om 18.14 uur mee en een maal thuis aangekomen was alles wat diende te zijn behoorlijk afgekoeld en eigenlijk niet meer te eten. We hebben wel vaker afgehaald in het verleden maar dan was het nog goed warm. Dus bij deze niet zo'n positieve recentie. Ik hoop dat het gaat verbeteren want de koude g

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een zaterdag om 18:15 gevraagd om te laten bezorgen, een beetje vanuit gegaan dat het eventueel later kon zijn maar echt netjes op tijd! Kei fijn en zoals altijd erg lekker. Gaan we zeker vaker bestellen, bedankt!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk heel erg goed gedaan. Snel en precies wat ik besteld had. De smaak is compleet vertrouwd. Moet ik dan toch iets opmerken, dan mag het warme spul wel in een wat betere warmhoud verpakking zitten.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een bestelling gedaan om sushi te komen halen om 16:00 maar er was iets mis gegaan en ging om 16:50 pas de deur uit. Dat was erg jammer

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op tijd, en de prijs eten verhouding was zeer goed en lekker.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk netjes verpakt en ruim voldoende porties

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het warme vlees was niet heel warm weer, das wel jammer. Want dan is het lekkerder maar ik dacht dat er meer sojasaus en wasabi bij zat voor zo'n bedrag. Verder de sushi was wel lekker. Maar het smaakt beter bij jullie in het restaurant natuulijk.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk zoals altijd

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was koud..1 gerecht niet verder weinig saus Best wel teleurstellend zeker voor de prijzen die hoger zijn dan als we bij miru eten

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer dat het 1.20 min te laat was maar op zo;n eerste dag en zo druk is het te vergeven hoor het was geweldig en heerlijk warm maar ga toch graag weer naar het restaurant

Reactie van Sushi Miru:Bedankt voor uw reactie en wij danken u voor het begrip dat het te laat aankwam. Wij zien u ook graag weer terug in het restaurant!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Prima bezorging keurig op tijd. We hebben er van genoten, was veel te lang geleden!

Reactie van Sushi Miru:Bedankt voor uw reactie en fijn dat u er van genoten heeft! -Team Miru

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker, maar ik heb de garnalen niet ontvangen en die had ik speciaal voor iemand besteld die niks lustte Toen had ik gebeld maar jullie namen niet op.

Reactie van Sushi Miru:Beste Marloes, Bedankt voor uw feedback! Wij bieden ons excuses aan voor het ongemak. Het was voor ons de eerste dag en daarom een beetje spannend, wij vragen hier uw begrip voor. Fijn dat het andere eten beviel! Met vriendelijke groet, team Miru

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Blij dat ze deze constructie hebben aangegrepen in deze tijden (kunnen wij toch heerlijke sushi eten)!

Reactie van Sushi Miru:Bedankt voor uw reactie en fijn dat het beviel! -Team Miru

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was zoals altijd erg lekker, alleen moeten jullie iets beter nadenken over het afhaal concept/de capaciteit. Heb 50 min op mijn bestelling moeten wachten. Als ophaaltijdstip 18:10 aangegeven en ging om 18:50 weg. Was daarbij niet de enige die dag had.

Reactie van Sushi Miru:Beste mevrouw van de Wiel, Bedankt voor uw feedback! Wij bieden ons excuses aan voor het ongemak. Het was voor ons de eerst dag van dit nieuwe concept en daarom moesten ook wij uitvogelen hoe het zat met de tijden. Wij vragen hier uw begrip voor. Fijn dat de sushi wel beviel! Met vriendelijke groet, Team Miru

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik moest om 18:00 uur werken en wilde dus van te voren even lekker sushi eten. Stond op tijd klaar, goede service en wat was het weer heerlijk! Bedankt Miru!

Reactie van Sushi Miru:Bedankt voor uw reactie en fijn dat het beviel!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk goede vervanging van het uit eten gaan. Alleen prijsgewijs is het duurder dan uit eten gaan

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!!!

Reactie van Sushi Miru:Bedankt voor uw reactie en we zijn blij dat het beviel!